skechers-schoenen-meisje-grote-voeten-artikel-copyright-trotse-vaders-7Mijn dochter heeft al sinds haar geboorte relatief grote handjes en voetjes. Ze moet nog 10 jaar worden en heeft nu al schoenmaat 38. Tot haar plezier dezelfde maat als ik heb, zodat ze binnenhuis op mijn ‘hakken’ kan lopen. Maar, voor een kind van nog geen 10 jaar, vind ik ‘grote-mensen-schoenen’ niet geschikt.

Maar wat dan wel? Er zijn gelukkig verschillende goede schoenenmerken die ook in grotere maten kinderschoenen verkopen. Wat dat betreft is de keuze wel een stuk groter dan een jaar of 8 geleden. skechers-schoenen-meisje-grote-voeten-artikel-copyright-trotse-vaders-6

Eén van die merken is Skechers en het leuke van dit merk is dat ze niet “enkele” schoenen in een grotere maat hebben, maar een heleboel leuke kinderschoenen in de maat van volwassenen.

Mijn meisje heeft een eigen mening. Dat valt erg te waarderen, maar maakt het ‘even schoenen kopen’ wel lastiger dan voorheen. Dus gingen we samen op de website van Skechers kijken om een keuze te maken waar ze tevreden mee was.

Dat bleek vrij tijdrovend te zijn, er is echt veel keuze! Maar het was wel erg gezellig en uiteindelijk koos ze een sportieve schoen die er ‘stoer-meisjesachtig’ uitzag.

skechers-schoenen-meisje-grote-voeten-artikel-copyright-trotse-vaders-1 skechers-schoenen-meisje-grote-voeten-artikel-copyright-trotse-vaders-2

Een prima keuze, zo bleek toen ze de schoenen thuis had. Ze zitten echt heerlijk (“ik loop op kussentjes!“), zijn van goede kwaliteit en staan zowel onder een prinsessenjurk als onder makkelijke broek-trui-kleding. We zijn er allebei erg blij mee!

skechers-schoenen-meisje-grote-voeten-artikel-copyright-trotse-vaders-4 skechers-schoenen-meisje-grote-voeten-artikel-copyright-trotse-vaders-3

Deze schoen heet Retrospect – Hollywood Rose en is er in drie verschillende kleurcombinaties. Voor kinderen met kleinere schoenmaatjes zijn er schoenen met twinkelende lichtjes, superleuk. Klik hier om deze te bekijken >>>>

Share