Even voorstellen: Trotse Vader Eric

Via een ontmoeting met een leuke Trotse Moeder, diende zich een nieuwe recensent aan voor het team van Trotse Vaders / Trotse Moeders: Eric! Trotse Vader Eric stelt zichzelf aan jullie voor:

Ik ben Eric van den Berk, geboren in het oosten van het Brabantse land en voor de liefde naar Utrecht verhuisd (the things we do for love..).

Ben zelf vader van 3 kinderen en mijn vriendin heeft 2 kinderen. Samen dus 5 kids, allemaal meiden.
Oudste is 26 (Sarah, dochter van mijn vriendin Karin) en de jongste (Tara, mijn dochter) is bijna 20 (jarig in augustus). De rest zit daar tussen in (Demi, mijn dochter, en Julia, Karins dochter zijn 24 en Gillian, mijn dochter, is 22).

Ik ben zelf 55 (kun je dus niet meer omdraaien die cijfers) en Karin is bijna 52 (is in augustus jarig). Ik ben precies een half jaar later weer jarig, beiden op de 26ste.

Ik werk als service coördinator, leuk werk, veel contact met heel veel verschillende bedrijven. Ik lees veel en graag.

Ik dicht graag (heb een eigen dichtbundel uitgebracht en inmiddels voldoende materiaal voor een tweede). Naast lezen en schrijven schilder en teken ik graag.

Ook fotografeer ik graag, dit alles net als Karin (zij heeft ook mijn foto gemaakt bij deze voorstelronde). We houden van wandelen en zijn graag in de natuur (uiteraard niet zonder camera). Mooi dat wij dat allemaal samen delen.

Karin en ik houden ook van rommelmarkten afstruinen, brocante winkels/markten, boekwinkels (uiteraard!), we verzamelen vinyl (singeltjes, zo’n 1400 en een aantal lp’s, een stuk of 200). Oh ja kringloopwinkels zijn voor ons ook niet veilig (hier slepen we heel wat tweedehands boeken weg).

Omdat onze kids op zichzelf wonen hebben wij veel tijd voor onze hobby’s. Vandaar dat het me leuk lijkt om hier een aantal boeken te recenseren.

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Avengers kleurboek
Peperbollen en de vloek van de zwarte koning
Share