Duinrell is een familiepretpark met allerlei leuke attracties voor diverse leeftijden. Daarnaast is er natuurlijk het bekende Tikibad, wat onlangs weer uitgebreid is met een nieuw buitenbad met vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis. Voldoende pret voor meerdere bezoeken dus!

Maar…. er is meer! Nog tot 1 september kun je drie keer per dag, gratis (inbegrepen bij het entreekaartje) genieten van een illusionisten-show door Accidental Illusionists Scott & Muriel. Dit duo verzorgt dagelijks meerdere shows in het Zomertheater van Duinrell. Het thema is ‘ruimte‘:

Op 21 juli 1969 zette Neil Armstrong zijn eerste voet op de maan en nu precies 50 jaar later lanceert Duinrell een nieuwe zomershow: Scott & Muriel stappen in hun eigen ludieke spaceship en gaan vanaf Cape Duinrell op avontuur.

Op naar Duinrell dus! Voor informatie over tijden en prijzen, klik hier >>>>

Share