No Way Home, zo heet de nieuwste Marvel film over Peter Parker / Spider-Man. Deze film is vanaf 16 devember 2021 in de Nederlandse bioscopen te zien en ik kijk er oprecht naar uit. Ik heb al veel Marvel films gezien, meestal samen met mijn jongste zoon en ik kan er echt van genieten. Maar stiekem heb ik een voorkeur voor de Spider-Man films…

Waarom ik Spider-Man leuk vind?
Hoe dat komt? Ik weet het niet. Misschien omdat Spider-Man niet zo’n macho held is, maar eigenlijk een gewone jongen. Of omdat hij zo “echt” is, met de menselijke fouten die hij maakt. Hoe het ook komt, ik geniet echt van de Spider-Man films en ook Spider-Man – No Way Home ga ik in de bioscoop bekijken want dan komen de special effects natuurlijk het meest tot zijn recht.

Boeven
Een extra reden om naar deze film uit te kijken, is dat er een aantal “oude bekenden” in terugkomen. “Boeven” uit eerdere films 😉

Trailer van Spider-Man – No Way Home:

Waar gaat Spider-Man – No Way Home over?
Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Wie spelen er in Spider-Man – No Way Home?
Natuurlijk Tom Holland als Spider-Man / Peter Parker. Verder: Zendaya, Benedict Cumberbatch (jawel, de acteur die je ongetwijfeld kent als Sherlock…. en die Doctor Strange speelt in de Marvel films), Jon Favreau, Jacob Batalon en Marisa Tomei.


Share