Wanneer je jonge kinderen hebt, gaat er vaak een wereld (opnieuw?) voor je open. Fascinaties voor vuilniswagens, dinosaurussen en prinsessen zorgen voor een boel speelgoed en boeken in die thema’s. Een van de favoriete thema’s voor kinderen is de bouwplaats. En dan vooral de grote machines en voertuigen. En Een ronde over de bouwplaats is precies het boek voor ieder kind die die interesse heeft.

Inhoud

In het dikke kartonboek ‘Een rondje over de bouwplaats‘ maken lezertjes eerst kennis met een groot voertuig dat gebruikt wordt in de bouw. Daarna kunnen ze het zelf een rondje laten rijden! Met hun vinger kunnen ze de bulldozer, graafmachine, kiepwagen en shovel over de hele bouwplaats sturen. Het boek van Johnny Dyrander zit vol interessante weetjes over de grootste bouwmachines, eenvoudig en strak weergegeven in heldere kleuren.

Informatie

Een rondje over de bouwplaats is gemaakt door Johnny Dyrander en uitgegeven door uitgeverij Gottmer. Het boek bestaat uit 12 stevige pagina’s en bevat onderdelen die kinderen zelf kunnen laten bewegen. Echt heel leuk! Een rondje over de bouwplaats bekijk / bestel je hier >>>>

Share