Wanneer ik zeg “Maaistra en De Mier”, krijg je dan ook meteen een associatie met een film of een serie? Ik wel en zo zijn er nog veel grote-mensen-grapjes in de nieuwe graphic novel Kroko-detectives

Inhoud

Ken jij de kroko-detectives al? Met hun gadgets, kennis en supersnelle transportsysteem (ze spoelen zichzelf door het toilet om door het riool te kunnen racen) zijn Maaistra en De Mier de grootste vijanden van alle gemene superschurken ter wereld! Op hun eerste missie moeten ze maar liefst twéé mysteries oplossen! Zal het Maaistra en De Mier lukken om alle aanwijzingen te vinden, raadsels op te lossen en de boeven te vangen? Of zullen de schurken weten te ontsnappen?

Algemene informatie

Kroko-detectives is een graphic novel gemaakt door John Patrick Green. Hij bevat 208 kleurige pagina’s en is uitgegegeven als hardcover door uitgeverij Moon. Volgens de uitgever is het boek geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ik denk dat iets oudere kinderen er meer van zullen genieten.

Bekijk / bestel dit boek hier >>>>

Mening

Kroko-detectives wordt een graphic novel genoemd, maar voor mij is het meer een stripboek in de vorm van een leesboek. Er zitten alleen lees-strips in, geen teksten tussendoor.

Het is een leuk boek, vol humor en vaart. Echt super om kinderen enthousiast te maken om te lezen en om aan een ‘echt boek’ te beginnen. Top!

Wil je zelf leren om Kroko-detectives te tekenen? Klik dan <hier>

Share