trotsevaders chips

trotsevaders chipsVragen je kinderen ook weleens om een andere smaak dan bijvoorbeeld Paprika of Cheese Onion? Of heb je zelf een chipssmaak bedacht die je nog in de schappen mist? Je bent niet de enige, want volgens Cindy Tervoort van chipsmerk Lay’s ontvangen zij regelmatig ideeën van consumenten voor nieuwe smaken. Daar zitten vaak heel lekkere, maar ook grappige smaken tussen zoals Chocolade Chips of Hamburger?

Daarom komt Lay’s nu met de actie ‘Maak de Smaak’. Hierbij wordt heel Nederland* opgeroepen om de nieuwe Lay’s Limited Edition chipssmaak te bedenken. De winnaar strijkt 25000 euro op én 1% van de omzet van zijn/haar smaak!

[youtube jLtsY178G3M]

In Groot Brittannië is deze actie ook geweest. De winnaar daar was de smaak Builder’s Breakfast, gebaseerd op het typisch Engelse stevige ontbijt. Dus is die Nederlandse Hutspot misschien niet zo heel raar idee?

* Minimale leeftijd om mee te doen is 18 jaar, deelnemers vanaf 15 jaar hebben toestemming nodig van wettelijke vertegenwoordigers.

Lees ook:
Tip voor ouder en kind: Het Kletsboek
Discussie met kind over eetgewoontes
Ouders letten te weinig op gebit kinderen

Share