kiemer zorgverzekeraarZorgverzekeraars gaan bij het samenstellen van hun pakketten uit van allerlei gemiddelden. Jij kiest meestal een pakket dat past bij jouw leefstijl en wensen. Meestal zijn je kinderen dan, al dan niet gratis, meeverzekerd. Maar past die zorg wel bij jouw opgroeiende kinderen? Want hoe ‘gemiddeld’ is jouw kind?

De beste zorg voor het hele gezin
Je eigen zorgvraag is redelijk voorspelbaar. Bij kinderen sta je toch regelmatig voor verrassingen. Het ‘gemiddelde kind’ bestaat namelijk niet; dat weten we allemaal. En als het gemiddelde kind al zou bestaan, dan hebben we het vast niet over jouw kind! Bij Kiemer, de nieuwste zorgverzekeraar van Nederland, staan kinderen centraal. Kiemer biedt een complete basisverzekering vanaf 75 euro per maand, waarin zowel kinderen als hun ouders uitstekend verzekerd zijn. Naast de basisverzekering biedt Kiemer ook drie aanvullende pakketten die de zorg voor de kind(eren) en de ouders compleet maken. Deze aanvullende verzekeringen zijn ook los af te sluiten!

Kiemer beschikt over een netwerk van experts in de kinderzorg, die je altijd een passend antwoord kunnen bieden. Doe gratis een cursus kinder-EHBO, vraag tips over gezonde voeding en meer bewegen of bereid je samen met de adviseurs van Kiemer voor op een artsen- of ziekenhuisbezoek.

Op Kiemer.nl vind je meer informatie over gezinsverzekeraar Kiemer. Wilt u direct uw premie berekenen? Klik dan hier>>

Share