SNSBetalen

Hadden jullie dit jaar ook afgesproken om maar 1 cadeau per kind te doen met Sinterklaas? En kwam je vrouw, in de aanloop naar Pakjesavond, toch thuis met de wereld aan spullen?

En kwam ze een paar dagen later, ho, ho, ho, thuis met een hele nieuwe set aan kerstballen, -lichtjes en –slingers, in de kleuren van nu, want die van vorig jaar konden écht niet meer? Heel gezellig allemaal hoor, die maand december, maar met de laatste knal op Oudejaarsavond is in veel gevallen de beurs wel zo goed als leeg.

Behalve bij de SNSBetalers. Die krijgen nu namelijk rente op hun lopende rekening! Ja, je leest het goed: op hun lo-pen-de rekening. Dus dat wat je nog over hebt na alle feestelijkheden, wordt vanzelf meer!

SNS Bank heeft deze zomer het SNSBetalen geïntroduceerd. Deze SNSBetaalrekening geeft je 1,25% rente op je lopende saldo tot € 5.000,=. Daarnaast krijg je een tweede pas, automatisch sparen én een online huishoudboekje. Dit maakt SNSBetalen de meest complete rekening voor gezinnen. Onderzoek naar betaalrekeningen, uitgevoerd door MoneyView en de Consumentenbond bewijzen dat.

En je hoeft er niet eens wat voor te doen. Nou ja, alleen even overstappen natuurlijk. Maar ook dat neemt het Overstapteam van SNS Bank je vrijwel geheel uit handen. Geen wonder dat bijna 70.000 mensen je al voor gingen. Want wie wil er nou niet slapend rijk(er) worden?

Nieuwsgierig geworden? Lees er meer over op: www.snsbank.nl

Share