Je partner vindt het je vast schattig staan, het keukenschort. Dat het keukenschort niet alleen schattig, maar ook heel stoer en multifunctioneel kan zijn, lees je hieronder. Wist je namelijk dat vlam in de pan al lang in de top drie van Interpolis als oorzaak van brand in huis staat? De schade kan hoog oplopen en de gevolgen kunnen, bijvoorbeeld emotioneel, enorm zijn.

Keukenschort wordt blusdeken
Je kunt niet elk ongeluk voorkomen maar je kunt je wel voorbereiden. Interpolis introduceert daarom een blusschort. Dit is een keukenschort met de kenmerken van een blusdeken. Het schort is getest volgens Internationale standaards. Omdat het schort gedragen wordt, kan het heel snel van het lichaam worden getrokken en over de pan worden gelegd. Interpolis is al langer bezig mensen zelf verantwoordelijk te maken om schade te voorkomen. Je kent vast de slogan, ”voorkomen is beter dan verzekeren”.

Waar kopen?
De blusdeken is op 24 september jl. geïntroduceerd op de Woonbeurs in Amsterdam. Vanaf eind november is het blusschort exclusief verkrijgbaar via www.preventiewinkel.nl. Wanneer je weet dat de schade tot 70% lager is als je een blusdeken gebruikt, is het de investering van een blusschort zeker waard.

TIP: Villa Ramspoed
Wil je trouwens meer weten over gevaren in en rondom huis? Speel de Facebook game “Villa Rampspoed” en leer alles over preventief te werk gaan! Je kunt zo ook nog eens leuke prijzen winnen!

Share