Het Raket-ijsje viert 50 jarig bestaan

Wie kent ze niet? De waterijsjes van Ola! Het Raket-ijsje van Ola, ook wel bekent als het Raketje, viert dit jaar zijn 50 jarig bestaan!

Elk jaar worden er maar liefst 35 miljoen van verkocht! En vanaf het moment dat ze bestaan is het Raketje jaar in, jaar uit het meest verkochte ijsje gebleven.

In 1962 zijn ze begonnen met produceren in België. Joeri Gagarin, een Russische kosmonaut, maakte in die tijdje zijn eerste rondje om de aarde. “Met al die raketten en satellieten was het dus ook geen verrassing dat in die tijd het Raket-ijsje bedacht is!” Zegt oud-Unilever-medewerker Jaap Pleit.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


'Kids Week' voor op de Ipad
Philips Avent My Baby & Me
Share