Johnny Test terug op de buis

Johnny Test komt terug op de buis! Vanaf 14 mei zijn ze weer iedere dag te zien om 16:00, alleen op Cartoon Network.

Na een tijdje weggeweest te zijn komen er nu weer nieuwe afleveringen op de televisie. Waaghals Johnny wordt samen met zijn superhond Dukey, door zijn zussen gebruikt als hun proefkonijnen. De zussen Susan en Mary komen telkens weer met een waanzinnig, wetenschappelijk experiment.

Johnny vindt het eigenlijk allemaal wel best om als proefkonijn te spelen voor zijn zussen, zolang hij maar met zijn superhond is. Samen zijn ze de ultieme testpiloten. Geen missie te bizar, geen uitdaging te groot en geen schurk te gemeen. Spannend!

Kijk dus elke schooldag Johnny Test om 16:20 op Cartoon Network.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De echte Mannenbeurs
Lion Peanuts
Share