Playmobil, raceauto’s, radiografisch bestuurbare helikopters. En nee, we hebben het niet over vaderdagcadeaus. We hebben het over : kinderspeelgoed! Voor kinderen en voor vaders. Want je kan je kind natuurlijk niet alleen met al dat moois laten spelen.. En ben je, net als je kinderen, snel uitgekeken op speelgoed, geeft dat niks. Want bij Cheepa.nl kan je het ook weer inleveren (mits het er nog goed uitziet) en ander geweldig speelgoed kopen! Leuk voor de kinderen, en leuk voor pa. En voor ma, want die heeft geen kind meer aan jullie.

Cheepa.nl
De oprichters van Cheepa.nl vonden het zo zonde dat er zoveel goed en mooi speelgoed weggegooid werd, dat ze besloten een tweedehands speelgoed webwinkel te openen. En met succes. Want het assortiment is uitgebreid en niet van nieuw te onderscheiden. En zo kan iedereen kwalitatief goed speelgoed, zoals Playmobil en Lego kopen voor een lage prijs. En wie wil dat nou niet?

Geen gewone site
Daarnaast wordt met een inzamelactie het goede doel Kika (Stichting Kinderkanker) gesteund. En vind je regelmatig informatieve blogs over onderwerpen als geld besparen, veilig online winkelen en budget shoppen op Cheepa.nl

Hoef je eindelijk niet meer thuis uit te leggen dat deze racewagen echt anders is dan de 35 die je al hebt. Want dat je sommige dingen nu eenmaal niet kunt laten liggen, begrijpt zelfs je vrouw!

Bekijk het hele assortiment op www.cheepa.nl

 

Share