Ben Tennyson is een jongen waar je niet meer om heen kunt. Hij red namelijk iedereen die in nood is en verslaat alle slechteriken. Deze populaire televisie figuur zal weer terugkeren met een nieuwe reeks afleveringen die te zien zijn onder de naam Ben 10: Omniverse. In Amerika zal de serie in première gaan op 22 september waarna deze maar liefst is 178 landen te zien zal zijn. In Nederland zal de première plaatsvinden op 27 september om 16:45. Het verhaal: In Ben 10: Omniverse is het verslaan van de slechteriken slechts een deel van Ben’s superhelden bestaan. Met wat hulp van zijn nieuwe partner, die graag volgens het boekje werkt, onderzoekt Ben de bizarre kanten van de buitenaardse wereld en ontdekt hij vijanden uit het verleden, die op wraak uit zijn. En ondertussen is een mysterieuze jager hem op het spoor. Ben 10 is terug met nieuwe aliens en een nieuwe kijk op het leven.

Share