TIP: Verantwoord Snoepen Met Yuno

Kinderen krijgen meestal dagelijks snoep en snacks binnen. Ongezonde tussendoortjes die ze gewoon ontzettend lekker vinden. De bestaande gezonde alternatieven vinden kinderen vaak helemaal niet lekker en/of er erg onaantrekkelijk uit zien. Maar nu is het zeker mogelijk om je kind verantwoord te laten snoepen en snacken zonder dat je kind het idee heeft dat hij of zij een minder lekkere snack krijgt! Het nieuwe merk YUNO heeft namelijk verschillende populaire snacks een stuk gezonder gemaakt en verpakt in een voor kinderen aantrekkelijk jasje. Zo zijn deze snacks lekker én verantwoord! Zonder dat de kinderen het doorhebben…

YUNO heeft een aantal verschillende producten. Zo heeft YUNO WackoWaves chips in de smaken pizza en paprika. De chips is gemaakt van 95% groente, is 50% minder vet en bevat 25% minder kcal dan gewone aardappelchips. En er zit veel vezels en eiwit in dat ervoor zorgt dat je minder snel weer trek krijgt. Ook zijn er de YUNO FreakyFruits fruitsnoepjes, in de smaken framboos en aardbei. YUNO heeft met deze producten een prijs van het Ministerie van Landbouw gewonnen, de Voedingsprijs 2010. En dat win je natuurlijk niet zo maar!

De basis van deze producten zijn groente of fruit. Ze zijn allemaal 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast bevatten ze ook minder vet, suiker en kcal dan andere snacks en snoep. Het fijne is dat je met deze snoepjes en snacks thuis je kinderen een stuk gezonder kunt laten snacken, maar ook op school! Zo zijn bijvoorbeeld de uitdeelzakjes snoep ideaal als traktatie. YUNO is verkrijgbaar bij zo’n 800 supermarkten, waaronder bij Albert Heijn, C1000, Hoogvliet, PLUS, Dirk v/d Broek en Dekamarkt. Kijk voor meer informatie op www.yunofoods.nl.

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Sinterklaas Shoppen Bij Roos&Tijn
They are back!
Share