roos en tijnWord jij ook gek van je vrouw als zij wéér wilt gaan winkelen voor de kids. Ga dan snel naar Roos & Tijn dit is een stoere online designerstore met een grote collectie kinderkleding en accessoires.  Alles alleen van de mooiste merken zoals Supertrash, Molo, Levi’s, Guess, Petrol, Funky XS, Be A Diva en Relaunch. Winkelen bij Roos & Tijn biedt vele voordelen: zo spaar je automatisch voor korting, en wordt je bestelling snel bezorgd (je hoeft dus niet de deur uit!). En is je aankoop niet wat je ervan had verwacht, mag het altijd retour en krijg je je geld terug! Roos & Tijn heeft bovendien twee officiële keurmerken van ThuisWinkel Keurmerk en EuroSafeShop, zodat je kunt shoppen zonder risico.

TIP: Roos & Tijn heeft ook een outlet gedeelte waar de kleding tot wel 80% is afgeprijsd!

Wat je misschien niet zo zou verwachten, is dat je ook heel goed voor Sinterklaas kan winkelen bij Roos&Tijn. Ze hebben namelijk ook een leuke collectie met cadeau artikelen en hebbedingen. Voor de kinderen, maar ook voor volwassenen! Hippe tassen, mooie en handige luiertassen, speelgoed, strijkapplicaties om bestaande shirts op te leuken, haarknipjes, sieraden, horloges en accessoires voor de kinderkamer. Gewoon te veel om op te noemen… Even kijken dus>>

Share