Screenshot 2014-06-07 at 22.30.05Vanavond speelt het Nederlands elftal voor de eerste keer tijdens het WK 2014. Maar er zijn nog meer wedstrijden die leuk zijn, zoals de allereerste Slime Cup competitie! Kijkers en Nickelodeon sterren kunnen zoveel mogelijk slime verzamelen door online games te spelen. Het team met het meeste slime wint die felbegeerde Slime Cup.

Nickelodeon heeft een speciale website geopend <klik hier> waarop vier teams met Nickelodeon’s meest populaire acteurs en geanimeerde personages verschillende uitdagingen aangaan met als doel het meeste slime verzamelen. Screenshot 2014-06-07 at 22.25.12Daarnaast zijn er nog allerlei leuke dingen te doen, zoals een grappige quiz.

Je kunt meedoen aan de competitie door een team naar keuze te selecteren en hen te helpen slime te verzamelen.  Er zijn 4 teams waaruit je kunt kiezen en wanneer je eenmaal je keuze hebt bepaald , wordt het natuurlijk wel erg spannend of “jouw” team in de finale op 16 augustus de   “Slime Cup” gaat winnen.

Leuk om samen met je kind een team te kiezen en te kijken of je jouw team naar de overwinning kunt helpen!

Share