Top 5 van meest sexy single vaders

Relatieplanet.nl heeft een onderzoek uit laten voeren onder 3.000 singles in Nederland, waaronder 1.031 (single) vaders naar onder andere de meest populaire cadeaus voor Vaderdag.  Maar er is ook gevraag wie men de meest sexy single vader vindt.

Uit alle antwoorden is een top 5 samengesteld en die is als volgt: op de vijfde plaats Afrojack (Nick van de Wall), nummer 4 is Bram Moszkowicz, op drie vinden we Rick Engelkes en op 2 Martijn Krabbé. Op de eerste plaats, de meest sexy single vader van 2014 dus, is geëindigd…. Barry Atsma!

Meest-sexy-single-vaders-van-Nederland

 

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Maak je eigen Tacodillen (uit Het regent gehakballen 2) - recept
De Nickelodeon Slime Cup
Share