Dora & Diego fandagen 2014 [verslag]

Screenshot 2014-09-28 at 08.34.06Dit weekend, 27 en 28 september 2014, zijn de Dora & Diego fandagen in het Dolfinarium te Harderwijk. Trotse Vaders èn Trotse Moeders waren daarbij aanwezig. Trotse Moeders met twee 7-jarige kinderen en Trotse Vaders met twee 10-jarige kinderen.

Dora en Diego fandagen
Trotse Moeder Karina was in no-time met de tweeling vertrokken richting alle extra’s die er georganiseerd waren rondom de Dora en Diego fandagen. Hoewel er ook activiteiten waren die geschikt zijn voor wat oudere kinderen, waren mijn zoon en zijn vriendin toch meer geïnteresseerd in de shows van het Dolfinarium.

Screenshot 2014-09-28 at 08.35.57VIP-bank

Nadat ze al zo dicht mogelijk bij het hek waren gaan staan tijdens de uitleg bij de zeeleeuwen, gingen we naar de Walrussen-show. Omdat we al vroeg in de rij stonden, konden we helemaal vooraan zitten. Tot onze grote verrassing mochten allebei de kinderen op de VIP-bank (met spetter-garantie!) plaatsnemen. Extra genieten dus. En het nat-worden is ook prima gelukt, ook bij degene die op de bank achter hen zat (ik!).

Screenshot 2014-09-28 at 08.36.15

Aanrader
Als vader vind ik het erg fijn in het Dolfinarium. Het is er ruim, met veel speeltuinen (met voldoende bankjes ernaast) waardoor de drukte tijdens deze speciale weekenden zich goed verdeelt. Zelf vond ik de “zotte zeeleeuwenshow” erg komisch, maar het hele park is uiteraard de moeite waard. En heb je kinderen in de doelgroep-leeftijd (die Dora en Diego nog leuk vinden) zou ik zeker dit weekend nog gaan.

Screenshot 2014-09-28 at 08.36.56

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Bill Clinton is opa geworden
De Star War Rebels TV Serie heeft al veel fans, zo leerden we in Amsterdam
Share