Screenshot 2014-09-28 at 08.34.06Dit weekend, 27 en 28 september 2014, zijn de Dora & Diego fandagen in het Dolfinarium te Harderwijk. Trotse Vaders èn Trotse Moeders waren daarbij aanwezig. Trotse Moeders met twee 7-jarige kinderen en Trotse Vaders met twee 10-jarige kinderen.

Dora en Diego fandagen
Trotse Moeder Karina was in no-time met de tweeling vertrokken richting alle extra’s die er georganiseerd waren rondom de Dora en Diego fandagen. Hoewel er ook activiteiten waren die geschikt zijn voor wat oudere kinderen, waren mijn zoon en zijn vriendin toch meer geïnteresseerd in de shows van het Dolfinarium.

Screenshot 2014-09-28 at 08.35.57VIP-bank

Nadat ze al zo dicht mogelijk bij het hek waren gaan staan tijdens de uitleg bij de zeeleeuwen, gingen we naar de Walrussen-show. Omdat we al vroeg in de rij stonden, konden we helemaal vooraan zitten. Tot onze grote verrassing mochten allebei de kinderen op de VIP-bank (met spetter-garantie!) plaatsnemen. Extra genieten dus. En het nat-worden is ook prima gelukt, ook bij degene die op de bank achter hen zat (ik!).

Screenshot 2014-09-28 at 08.36.15

Aanrader
Als vader vind ik het erg fijn in het Dolfinarium. Het is er ruim, met veel speeltuinen (met voldoende bankjes ernaast) waardoor de drukte tijdens deze speciale weekenden zich goed verdeelt. Zelf vond ik de “zotte zeeleeuwenshow” erg komisch, maar het hele park is uiteraard de moeite waard. En heb je kinderen in de doelgroep-leeftijd (die Dora en Diego nog leuk vinden) zou ik zeker dit weekend nog gaan.

Screenshot 2014-09-28 at 08.36.56

Share