De Star War Rebels TV Serie heeft al veel fans, zo leerden we in Amsterdam

Star Wars Rebels, Disney XDDe Star Wars film cyclus heeft al een lange traditie van heel veel (meest mannelijke) fans en ‘volgelingen’ die alles van de film en hun hoofdpersonen weten, zich zelfs zo kunnen kleden en hun befaamde uitspraken kunnen citeren. Dat werd weer eens duidelijk bij het evenement in Amsterdam rond de Star Wars Rebels Pop Up Experience in de Kalverstraat die de start op 3 oktober van de nieuwe Star Wars Rebels TV serie op Disney XD.

starwarsrebels popupdirk

Mijn zoon van 7 jaar heeft nog geen Star Wars film gezien (mag nog niet van zijn moeder), maar is hoe dan ook helemaal gek (gemaakt op school én door aantrekkelijke Lego-dozen) van StarWars, en daarom ging ik vandaag met hem naar de Rebels Pop Up Experience in de Kalverstraat.

Star wars Rebels, Stromtroopers, Helemaal onder de indruk door de vele kinderen die in optocht naar de Bioscoop aan de Munt gingen, verkleed als echte Starwars fighters en begeleid door de Stormtroopers.

In de bioscoop aangekomen werden we door Disney XD getrakteerd op de voorvertoning van de TV film van de Star Wars Rebels “Opkomst van het Verzet” .  Dit is de film waarmee Disney XD op 3 oktober 2014 19:00 uur ook gaat beginnen aan de wekelijkse serie van Star Wars Rebels.

Star wars Rebels, Nabil Aoulad Ayad, Mingus Dagelet, Disney XD

Maar eerst was er het optreden van van de Disney XD hosts Mingus Dagelet en Nabil Aoulad Ayad die de prijzen uitreikten aan de drie best ‘verklede’ kinderen.

In Star Wars Rebels gaat het uiteraard om de bekende verhaallijn van de Star Wars. Het zijn wel gloednieuwe en spannende verhalen. In de ruimte krijgt het duistere Galactische Keizerrijk een steeds sterkere grip op de verschillende oude werelden en republieken. Wanneer de serie begint, hebben de Keizerlijke legers en ruimtevaartuigen een verafgelegen planeet bezet.

Screenshot 2014-09-28 at 22.38.22

Echter… er is een vrijgevochten en slimme troep “vrijheidsstrijders” van het ruimteschip Ghost dat daarmee behoort tot een select gezelschap dat sterk genoeg is om het Keizerrijk aan te kunnen. Een soort “ruimte-A-team”. Deze groep bestaat uit personages waarmee de kijker zich gemakkelijk kan gaan identificeren.

Screenshot 2014-09-28 at 22.39.32

Gezamenlijk komt deze groep oog in oog te staan met slechteriken en stormtroopers van het Galactische Keizerrijk. en beginnen ze aan spannende avonturen om helden te worden met de kracht om een opstand te ontketenen!

Star wars Rebels

Goed idee om in plaats van naar sport op de zondagavond eens met je zoons (en dochters?) op de bank te gaan zitten kijken naar deze mooi gemaakte serie met prachtige effecten en een verhaal in de beste traditie van Star Wars tussen de Goede en Slechte in het heelal. Je doet niet alleen je zoon(s) maar ook jezelf daar een plezier mee. Mijn zoon en ik hebben in ieder geval genoten van onze Star War Rebels experience!

Screenshot 2014-09-28 at 22.38.42

Star Wars Rebels begint op 3 oktober 2014 om 16.45 met de TV film “Opkomst van het Verzet” en is vanaf zondag 19 oktober iedere week om 19.00 op Disney XD te zien.

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Dora & Diego fandagen 2014 [verslag]
Ashton Kutcher is Trotse Vader van een dochter
Share