Wanneer je kind nog bij je voor op de fiets zit, in een fietsstoeltje, is je bel een van de meest aantrekkelijke voorwerpen om mee te spelen. Als je kind groter wordt en zelf op driewielertjes rond rijdt, is een bel leuk, maar is er veel aandacht nodig voor het sturen.

Screenshot 2014-09-04 at 17.27.35En dan is je kind “ineens” nog groter, toe aan een grotere maat fiets, zonder zijwieltjes en neemt het “ineens” deel aan het verkeer. Een bel is dan niet alleen maar leuk, maar soms ook nodig voor de veiligheid. Niet op tijd kunnen remmen, maar wel even kunnen bellen om een voetganger te waarschuwen dat je er aankomt, is erg prettig voor zowel je kind als voor de voetganger!

Screenshot 2014-09-04 at 17.29.09

En waarom zou een accessoire, bedoeld voor de veiligheid, niet leuk mogen zijn? Bij kinderfiets-expert.nl zijn allerlei leuke bellen te koop, die grappig èn functioneel zijn.

Screenshot 2014-09-04 at 18.32.50

Mijn jongste zoon kreeg de “Crazy Stuff Shark Bel” en vindt hem helemaal “cool”. Screenshot 2014-09-04 at 17.27.05

De fietsbel is eenvoudig te monteren, draaibaar wanneer hij vast zit aan het stuur zodat hij in de handigste stand voor je kind gezet kan worden. En bedienen is makkelijk, het geluid goed hoorbaar, dus ook veilig in het verkeer.

Deze en andere leuke fietsbellen kun je hier bestellen >>>>

 

Share