Trotse Vader maakt “instructie-video” voor zijn kinderen

Trotse Vader Will Reid heeft het al vaak geprobeerd…. uitleggen hoe je een nieuwe rol toiletpapier op moet hangen wanneer je het laatste velletje van een rol hebt gebruikt. Omdat hij zijn kinderen niet lijkt te bereiken, neemt hij zijn toevlucht tot Social Media.

Of zijn eigen kinderen er iets van hebben geleerd, is niet duidelijk, maar de “instructie-video” voor zijn tieners “Toilet Roll Changing” is inmiddels al miljoenen keren bekeken 😉

Alle “instructievideo’s” van deze Trotse Vader bekijken? Klik hier >>>>

Redactie (707 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Jim Bakkum wordt opnieuw vader
Stoere (en grappige) fietsbel
Share