lego-world-logo-trotse-vadersLEGO World 2014 belooft een van de leukste gelegenheden te worden voor een onvergetelijke dag uit voor het hele gezin. Want ondanks dat je LEGO zou kunnen zien als speelgoed, is en blijft het leuk voor jong èn oud en zeker geschikt om samen mee te spelen of om samen naar te gaan kijken.

LEGO WORLD / Jaarbeurs Utrecht / © de fotomeisjes

Kijken en spelen kan ook dit jaar weer in de Jaarbeurs in Utrecht waar op 16 oktober 2014 LEGO World koninklijk geopend zal worden (lees <hier> meer over de opening). De tentoonstelling duurt t/m 22 oktober. Hieronder staat een filmpje van de editie van 2013, zodat je een indruk kunt krijgen van wat er zoal te zien en te doen zal zijn:

Een kleine greep uit de activiteiten van dit jaar: een bioscoop, een LEGO museum, bouwen, spelen, een AFOL (Adult Fans of LEGO) waargrote en fantasierijke LEGO bouwwerken te zien zullen zijn, het NK LEGO stenen bouwen (finale op 18 oktober 2014), bouwwedstrijden en spannende attracties. Maar vooral miljoenen LEGO stenen en de garantie dat het een geweldige dag uit is voor het hele gezin!

unnamed (3)

LEGO World 2014 is geopend in de Jaarbeurs Utrecht van donderdag 16 tot en met woensdag 22 oktober. Alle 7 dagen zijn van 10-17 uur. Ticketprijs is €18,50.

Share