Muppets-most-wanted-trotse-vadersIn Disney’s “Muppets Most Wanted” gaat de hele Muppets-bende op wereldtour en trekt volle zalen in grote theaters in fascinerende Europese bestemmingen zoals Berlijn, Madrid, Dublin en Londen. Maar chaos achtervolgt de Muppets naar Europa, en ze raken per abuis verstrikt in een internationale roofkraak, aangevoerd door Constantine — ’s Werelds Nummer Eén Crimineel en een exact evenbeeld van Kermit — en zijn achterbakse handlanger Dominic, ook wel bekend als Nummer Twee, gespeeld door Ricky Gervais.

De film Muppets Most Wanted is uitgebracht op DVD en BluRay. En dat is maar goed ook, want het is een film om vaak te bekijken en hij is geschikt voor het hele gezin, waarbij kinderen vanaf een jaar of zes het verhaal en de humor beter kunnen volgen dan jongere kinderen. De film heeft dan ook terecht als leeftijdsadvies 6 jaar en ouder.

De kracht zit hem er echter in dat de film  leuk is om samen te kijken. Er zit gelaagdheid in de humor, in het verhaal en in de details waardoor hij voor alle leeftijden leuk is. Echt een gezinsfilm dus.

Screenshot 2014-10-24 at 13.39.18

We namen de proef op de som, en bekeken deze film met ons eigen gezin. Onze kinderen zijn tussen de 7 en de 10 jaar. Het was een enorm gezellige avond, want zelf wanneer je De Muppets zelf echt helemaal niets vindt (in mijn geval is dat niet zo, ik vind ze echt erg leuk), is de reactie van de kinderen al voldoende voor een fijne avond.

Mijn drietal lag al dubbel toen de film nog niet eens begonnen was. Bij het keuzemenu dus. Hier een paar screenshots van wat je te zien krijgt. Ze bleven lachen, ik moest echt na 10 minuten voorzichtig melden dat we nu echt de film gingen kijken, want toen waren ze het nog niet beu.

Screenshot 2014-10-24 at 13.56.48

Screenshot 2014-10-24 at 13.57.20

En eigenlijk geldt dat ook voor de film: je wordt hem niet snel beu. Iedere keer wanneer je hem opnieuw bekijkt, zie je weer andere dingen en zijn de scènes die je de eerste keer al grappig vond, nog steeds grappig. Bij ons is deze DVD, net zoals de film “The Muppets” die in 2012 uitkwam, een film die regelmatig opnieuw opgezet wordt.

Screenshot 2014-10-24 at 13.41.27

De DVD van de film “Muppets Most Wanted” bestel je hier >>>>
De BluRay van de film “Muppets Most Wanted” bestel je hier >>>>

Hieronder een trailer van de film “Muppets Most Wanted”:

In samenwerking met Disney mogen we binnenkort een prachtig prijzenpakket van De Muppets weggeven. Hou dus deze website en onze zustersite TrotseMoeders.nl in de gaten.

Share