Houd jij wel van een dagelijkse work-out? Doe dit dan eens samen met je kind. Een mooi vader-kind moment waar jullie samen plezier aan beleven en wat nog goed is voor je conditie, voor je lijf en voor je gezondheid (en dat geldt natuurlijk ook voor je kind(eren). Bekijk de video’s samen en volg onderstaand trainingsschema samen, succes verzekerd!

Jumping Jacks (20 keer)
Jumping Jacks zijn perfect voor een warming-up en als je net begint super vermoeiend. Maar hou het iedere dag vol en je merkt al snel resultaat. Weet je niet hoe je een Jumping Jack moet uitvoeren? Spartacus laat je zien hoe het moet.

Push-ups (10 keer)
Push-ups zorgen onder andere voor sterke armspieren, rugspieren en buikspieren, een goede workout voor je hele lichaam. Wil je zien hoe Spartacus een push-up doet? Kijk dan hier:

Freestyle (5 minuten)
Sluit af met energieke en zelfbedachte freestyle moves. Heb je even geen inspiratie? Bekijk dan hier een aantal moves van Spartacus:

Zeker weten dat jij en je kind(eren) dit met plezier zullen doen en met even doorzetten echt resultaat zullen merken! En heb je de smaak te pakken? Kijk dan vanaf 20 oktober elke schooldag naar LazyTown om 16.30 uur op Boomerang om nog meer sportieve ideeën op te doen!

Share