Disney Planes 2 [recensie]

image001Planes 2 : Redden & Blussen’ is een nieuw komisch avontuur over tweede kansen met een dynamische crew van elite-brandblusvliegtuigen die alles op alles zet om het historische Piston Peak National Park tegen het woeste vuur te beschermen.

Wanneer de wereldberoemde luchtracer Dusty erachter komt dat zijn motor beschadigd is en misschien nooit meer zal vliegen, moet hij iets anders bedenken en komt terecht in de wereld van het luchtbrandblussen.

planes-2-dusty-trotse-vaders

Dusty sluit zich aan bij de veteraan brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn dappere team. Samen vecht het onverschrokken team tegen enorme bosbranden en ontdekt Dusty wat er nodig is om een echte held te worden.

We hadden al eerder een recensie geschreven toen deze film net uit was in de bioscoop, klik <hier> voor de mening van Trotse Moeder Loes en haar zoontje. De BluRay of DVD is een echte aanrader voor fans van Disney Cars en/of de eerste film Planes.

planes-bluray-2-trotse-vadersPlanes 2: Redden & Blussen’ is vanaf vandaag te koop op DVD en BluRay. De film is een productie van Disney en duurt 80 minuten. Hij is geschikt bevonden voor alle leeftijden, maar erg jonge kinderen kunnen hem nog spannend vinden. Door de gelaagdheid in het verhaal en de humor is het een film om met het hele gezin te bekijken.Bekijk op bol.com

Voor de DVD van Planes 2, klik hier >>>>

Bekijk op bol.comVoor de BluRay van Planes 2, klik hier >>>>

 

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Video van de week: drie-jarige hoort voor het eerst de stem van de vader!
Het grote goochelboek [recensie]
Share