Trotse Vaders mocht twee  DVD’s Mega Toby in de Ruimte weggeven. Het enige wat gedaan moest worden om de kans te maken om te winnen, was een mail sturen naar onze redactie met het antwoord op de vraag wie de rol van Toby / Mega Toby speelt in deze DVD.

mega-toby-in-de-ruimte-trotse-vaders

Het antwoord op deze vraag moest zijn: Louis Talpe en iedereen die mee gedaan heeft met de winactie had dit antwoord goed!

De twee DVD’s van Mega Toby in de Ruimte zijn gewonnen door Hakim en door Anita. Proficiat Anita en Hakim, zodra we jullie adresgegevens hebben, zullen de DVD’s worden toegestuurd! Veel kijkplezier gewenst!

mega-toby-in-de-ruimte-DVD-trotse-vadersKlik <hier> om onze recensie van deze DVD te lezen >>>> 

Mega Toby in de ruimte – DVD 
Bekijk op bol.comSpeelduur: 90 minuten, Studio 100
Bestel deze DVD hier >>>>

 

Share