Screenshot 2015-01-07 at 21.48.04Screenshot 2015-01-07 at 21.37.13Pieter Post, de vriendelijke postbode die met zijn rode autootje het dorp waar hij woont voorziet van post samen met poes en allerlei onschuldige avonturen beleeft, heeft nu een eigen film!

Hieronder de trailer:

Deze film is door mij bekeken, samen met de tweeling van 8 jaar. Hoewel ze waarschijnlijk wat ouder zijn dan de doelgroep waarvoor deze film (en de serie waarop deze gebaseerd is) bedoeld is, hebben ze er van genoten. Screenshot 2015-01-07 at 21.37.36En eerlijk gezegd vond ik het ook een heerlijke film.

Met mijn oudste zoon, inmiddels bijna 11 jaar, heb ik “vroeger” talloze afleveringen van Pieter Post gezien. De meeste meerdere malen, en nu een volledige film te zien, met alle vertrouwde personages en hetzelfde dorp etc was gewoon een feestje.

Vooral ook omdat de stem van “Pieter” door mijn favoriete RTL-4 nieuwslezer (Jan de Hoop) ingesproken is.

pieter-post-gezin

Het verhaal: Pieter Post bezorgt in zijn bekende rode bus, samen met zijn zwart-witte kat Smoes, dagelijks de post bij de mensen van het dorpje Groenbeek. Daar komt verandering in als hij meedoet aan een nationale talentenjacht.

Pieter blijkt naast een goede postbezorger ook een fantastische zanger te zijn! Hij krijgt al snel te maken met de harde wereld van kijkcijfers, roem en geld. Tijdens zijn afwezigheid nemen robots de posterij over. De 3000 robots hebben echter niet het beste met het dorp voor….

pieter-post-robots

Uiteraard loopt het allemaal goed af, en zo hoort het ook bij films die geschikt zijn bevonden voor alle leeftijden! Bekijk op bol.comScreenshot 2015-01-07 at 21.40.46

En deze leuke film is nu op DVD verschenen. De animatiefilm duurt 81 minuten en is uitgebracht door eOne Entertainment en is echt erg leuk voor jonge kinderen.

Je kunt deze DVD hier bestellen >>>>

Share