Screenshot 2014-12-15 at 22.02.02Onverwachte pakketjes zijn altijd leuk, vooral wanneer er chocolade in zit…. Wat in eerste instantie minder handig was, was dat de Trotse Vader van mijn kinderen thuis was toen het pakketje kwam.

Tja, dan kun je wel een betoog houden dat dit pakje vast voor mij bedoeld was, maar wanneer er Trotse Vaders / Trotse Moeders op de doos staat, kun je niet anders dan moeten toegeven dat we het inderdaad best samen kunnen testen….

Heerlijke cappuccino gemaakt en dus gezellig samen de eerste reep Crunch geopend. Ik kende deze chocolade van Nestlé nog niet, ondanks dat de eerste Crunch-reep twee jaar geleden al geïntroduceerd werd.

reep-crunch-trotse-vaders

Uit het persbericht wat er bij zat: “De CRUNCH tabletten zijn ideaal voor zogeheten ‘bijters’, die houden van een stevige bite. Deze groep chocolade fans eet chocolade om tegemoet te komen aan de zin in iets lekkers, en het liefst snel!” Kijk, daar herken ik wel iets in!

Screenshot 2014-12-15 at 22.01.33

De drie nieuwe varianten van CRUNCH (Hazelnoot, Wit en Biskoto) zijn een unieke combinatie van heerlijke chocolade, die smelt in je mond met een verrassende crunchy bite. Bovendien zijn de chocoladetabletten handig te breken, waardoor je gebalanceerd kunt genieten van chocolade.” Dat “gebalanceerd genieten” is niet mijn sterkste kant…

repen-crunch-trotse-vaders

Eigenlijk maar goed dat Trotse Vader ook thuis was, want na twee koppen cappuccino waren alle repen Crunch op. chocolade-crunch-trotse-vadersOnder het mom van “we moeten die ook nog even testen, voor de recensie” ging de tweede reep ook open en toen was het natuurlijk erg zielig voor de derde om over te blijven…

Gelukkig zijn de repen niet duur (adviesprijs 99 cent, en het zijn echt behoorlijk grote repen). Ze waren namelijk echt erg lekker. Héél lekker zelfs. Ik vond de witte variant het lekkerst, mijn man juist de andere twee smaken. Goede reden om ze alle drie op mijn boodschappenlijstje te zetten!

 

Share