Kijkje achter de schermen bij de nieuwste Bond-film: Spectre

Screenshot 2015-02-13 at 07.05.54Er komt een nieuwe James Bond film aan. Wederom met Daniel Craig als ” My name is Bond….. James Bond”. De film gaat Spectre heten en af en toe wordt er al wat informatie vrijgegeven. 

Het verhaal in het kort:
Door een mysterieus bericht wordt James Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de complexe, bedrieglijke waarheid achter Spectre.

In onderstaande video kun je een indruk krijgen van enkele opnames. Deze zijn gemaakt in Oostenrijk op een adembenemend mooie locatie:

SPECTRE draait vanaf 6 november in de bioscoop, ook in IMAX.

Screenshot 2015-02-13 at 06.53.01

Redactie (711 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


I'm a Daddy and I Know it
NIET doen op Valentijnsdag - top 5
Share