unnamed (7)In de spannende jeugdserie Het verborgen eiland komen een vader, een moeder en hun zes kinderen (samengesteld gezin) tijdens een zeilvakantie op de Waddenzee vast te zitten op een onbekend eiland dat een groot geheim blijkt te kennen. Wat de kinderen en hun ouders ook proberen, ze komen niet meer van het eiland af. Ze moeten zien te overleven van wat ze in de natuur aan eten en drinken vinden. Bij deze zoektocht blijkt het eiland niet zo onbewoond te zijn als ze denken…

Deze succesvolle jeugd-dramaserie van de NCRV was vorig jaar te zien op NPO Zapp en had hoge kijkcijfers. Het verborgen eiland is een spannende serie, geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6.

Het verborgen eiland is geproduceerd door BING Film & TV. KRO-NCRV heeft de televisieserie, in samenwerking met distributeur Source 1 Media B.V. uitgebracht in een DVD box. Deze box bestaat uit 3 DVD, gezamelijke speelduur is 510 minuten.

Bekijk op bol.comBestel deze DVD box hier >>>>

Screenshot 2015-02-24 at 15.54.12

Hieronder de trailer van de televisieserie, zodat je een idee krijgt van wat er op de DVD’s te zien is:

Share