Screenshot 2015-04-25 at 11.45.32Een “Polar Pen” magneetstift. Wat dat is? Radbag.nl legt het uit: “Heel gewoon: het omhulsel van de “Polar Pen” is helemaal samengesteld uit magneten , preciezer gezegd 13 (dertien) neodymium-magneten, die je naar wens kunt samenstellen en waarmee je ook kunt spelen (tenslotte is elke pen op een bepaalde manier ook speelgoed …). De binnenkant bestaat uit een ballpoint van hoge kwaliteit en uit een stilus-punt (waarmee we relatief soeverein papier en Touch screen in één apparaat verbinden) … en terwijl deze beiden gewoon alleen maar hun werk doen, kun je met de magneten allerlei dingen maken.

Spelen met je pen, wie doet dat niet? Of het nu het irritante klikken is, of tikken op een notitieblok, het bijten op de achterkant of het tekenen van allerlei grappige figuurtjes, bijna iedereen is wel met zijn pen bezig tijdens meetings of andere werkzaamheden waarbij geschreven moet worden, let maar eens op….

Screenshot 2015-04-25 at 11.44.56

Met de “Polar Pen” magneetstift kun je je helemaal lekker uitleven. Je kunt hem helemaal uit elkaar halen (en weer in elkaar zetten natuurlijk, je kunt er ook mee schrijven en hem als stylus gebruiken, maar daar gaat het niet om!).

Screenshot 2015-04-25 at 11.44.25 Screenshot 2015-04-25 at 11.44.32

Je hebt van 13 krachtige magneetjes, waarmee je van alles kunt doen. Screenshot 2015-04-25 at 12.09.20Papiertjes er tussen klemmen, een paperclip over je bureaublad laten bewegen door er een magneet onder te houden, proberen de magneetjes zo dicht mogelijk bij elkaar te leggen zonder dat ze tegen elkaar aan ‘plakken’ (onze favoriet) en nog veel meer.

 

Kortom: je hoeft je niet meer te vervelen en je collega’s ook niet, want jouw demonstraties van wat je allemaal met deze magneetstift kunt zal bewondering oogsten in plaats van irritatie omdat je altijd met je pen tegen je computerscherm zat te trommelen!

Screenshot 2015-04-25 at 11.54.35

Leuk cadeau voor vaderdag! Ben je echter de Trotse Vader van kinderen onder de drie jaar, let dan wel op de kleine onderdeeltjes!

Screenshot 2015-04-25 at 11.44.04

De Polar Magneetpen bestel je hier >>>>

Voor een bespreking van andere leuke gadgets / vaderdag-cadeau-tips, klik hier >>>>

Share