Tetris – lamp [vaderdag-cadeau-idee]

Screenshot 2015-04-18 at 08.30.05Tetris, wie kent het niet? Het spel, ontworpen door Alexey Pajitnov bestaat al ruim 15 jaar. Waarschijnlijk heeft iedereen wel een keer dit verslavende spelletje op een computer of spelconsole gespeeld en de blokken geprobeerd in elkaar te passen.

Daarom zal dit cadeau goed in de smaak vallen bij Trotse Vaders: het is namelijk een lamp in de vorm van Tetris-blokken. En het bijzondere van deze lamp is, dat deze bestaat uit allemaal losse blokken! Je kunt de lamp dus zelf in elkaar zetten.

20150410_185314

Het enige waar je voor moet zorgen is dat de stekker aan het onderste blok (blauw, daar zit ook de aan-uit-knop) in het stopcontact zit en dat de andere blokken met dit blok en met elkaar contact maken. Zo kun je zelf iedere keer weer een nieuwe lamp creëren, wat onze kinderen dan ook graag doen. De Tetris-lamp is een leuke gadget voor iedere game-liefhebber en zeker voor een Trotse Vader die Tetris zelf gespeeld heeft.

Screenshot 2015-04-18 at 08.29.40    Screenshot 2015-04-18 at 08.30.29

Deze lamp bestel je hier (bij Radbag) >>>>

Voor meer originele vaderdag-cadeau-ideeën, klik hier >>>>

Deze Tetris lamp zat in een groot pakket met allemaal ‘coole gadgets’, klik hier voor besprekingen van een aantal andere items >>>>

Sneltekenaar tekent KAOS (uit Skylanders)
Piet Piraat show: De kleine dino
Share