night-at-the-museum-trotse-vadersIn een van de mooiste musea van Nederland naar de film A Night at the Museum – Secret of the Tomb kijken, dat is nog eens een leuk uitje! Klik hier voor ons verslag van de DVD-presentatie >>>>

De film zelf was ook de moeite waard. Mijn kinderen hadden de eerste twee “Night at the Museum” films ook gezien, maar voor mij was het een eerste kennismaking. En wat is het prachtig gedaan: levensecht komen mensen en dieren (en skeletten) ’s nachts in het museum tot leven.

Klik hier voor de trailer van deze film >>>>

Nachtwaker Larry (Ben Stiller) speelt prachtig onderkoeld degene die iedere nacht meemaakt dat het museum tot leven komt. Maar, de magie wordt bedreigd. Een tablet, ooit uit een Tombe meegenomen, begint vreemd te doen en om er achter te komen wat er aan de hand is en hoe dit probleem opgelost moet worden, gaan Larry, zijn (puber)zoon en een aantal figuren uit het museum naar Londen.

Screenshot 2015-06-14 at 21.14.33

Ook daar komen personages en dieren tot leven, schitterend! En dan is er nog de nachtwaakster van dat museum die een zwak heeft voor “Laaaa” (en hij voor haar), er zijn achtervolgingen, een uitbarstende vulkaan en een goede afloop. Wat wil je nog meer?

Screenshot 2015-06-14 at 21.14.07

Vaart, humor en prachtige special effects maken A Night at the Museum – Secret of the Tomb tot een echte familiefilm. Screenshot 2015-06-14 at 21.19.32Zelf vond ik het ook bijzonder om nog een keer van de helaas overleden Robin Williams te kunnen genieten in de rol van Theodore Roosevelt.

En de schilderijen van Escher vond ik ook bijzonder om in deze film te zien. Kortom: de moeite waard om de DVD of Blu-ray in huis te halen voor een gezellig filmavondje!

 

Screenshot 2015-06-14 at 21.17.51 Screenshot 2015-06-14 at 21.13.24A Night at the Museum 3 – Secret of the Tomb
Bekijk op bol.comDerde ‘Night at the Museum’ film
94 minuten, 20th Century Fox Home Entertainment

Bestel de DVD hier >>>>
Bekijk op bol.com

Bestel de Bluray hier >>>>

Share