Halloween Ends [trailer en informatie]

In 1978 maakte Jamie Lee Curtis haar filmdebuut in de horror-slasher-film Halloween. En dit jaar komt de laatste film in de bioscoop: Halloween Ends. En ook in deze film speelt Jamie Lee Curtis, inmiddels bijna 64 jaar. Ik las overigens dat zij geen enkele Halloween film heeft gezien tot nu toe. Misschien, nu de serie compleet is, gaat ze het er toch op wagen!

Halloween Ends

Laurie Strode neemt het voor de allerlaatste keer op tegen de belichaming van het kwaad, Michael Myers. Het wordt een confrontatie zoals nooit tevoren en maar één van hen zal het overleven.

Vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills, die vorig jaar uitkwam, woont Laurie bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en van Michael Myers is niks meer vernomen. Laurie is bezig met het schrijven van haar memoires. Tientallen jaren lang heeft Michael een schrikbeeld voor haar gevormd en haar leven beïnvloed, maar Laurie heeft eindelijk besloten om haar woede en angst los te laten en van het leven te genieten. Maar als een jonge man, Corey Cunningham (Rohan Campbell; The Hardy Boys, Virgin River), verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg. Laurie zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad.

Cast van Halloween Ends

In HALLOWEEN ENDS keert ook Will Patton terug als agent Frank Hawkins, Kyle Richards als Lindsey Wallace en James Jude Courtney als Michael Myers.

HALLOWEEN ENDS is gemaakt door hetzelfde team dat de franchise nieuw leven heeft ingeblazen met Halloween en Halloween Kills. De film is geregisseerd door David Gordon Green naar een scenario van Paul Brad Logan (Manglehorn), Chris Bernier (tv-serie The Driver), Danny McBride en David Gordon Green, dat gebaseerd is op de door John Carpenter en Debra Hill gecreëerde personages. HALLOWEEN ENDS is geproduceerd door Malek Akkad, Jason Blum en Bill Block. De uitvoerend producenten zijn John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green, Ryan Freimann, Ryan Turek, Andrew Golov, Thom Zadra en Christopher H. Warner.

Trailer van Halloween Ends

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Gratis luisterboek van Billy Bones
Een nieuwe beleving binnen Burgers’ Zoo
Share