batman-animal-instinct-copyright-trotse-vaders-1Bizarre misdaden teisteren Gotham City, en het spoor leidt naar de Penguin en zijn Animilitia, een team van schurken waaronder Silverback, Cheetah, Killer Croc en de monsterlijke Man-Bat.

Maar Batman krijgt ook hulp. Green Arrow, the Flash, Nightwing en zelfs Red Robin storten zich in de strijd in dit gloednieuwe DC Comics animatie-avontuur!

Recensie
Mijn zoon van 8 wil heel graag de ‘grote-mensen-Batman-films’ zien, maar ik vind hem daar nog wat te jong voor. Toen hij zag dat de DVD Batman Unlimited: Animal Instincts als leeftijdsadvies 6+ had, sprong hij een gat in de lucht: “mama, die mag ik wèl zien!

Screenshot 2015-07-04 at 20.03.57 Screenshot 2015-07-04 at 20.04.48

Uiteraard kon hij niet wachten toen bleek dat hij deze DVD inderdaad mocht zien. Ik heb een stuk met hem meegekeken en kon de betovering niet helemaal begrijpen, maar mijn zoon vond het echt geweldig. Of, in zijn eigen woorden: “vet”!

Screenshot 2015-07-04 at 20.04.29 Screenshot 2015-07-04 at 20.05.08

Deze film duurt 5 kwartier en is één en al actie. Wat wel grappig was, was de grote hoeveelheid schurken waarvan mijn favoriet “Pinguïn” was, vooral vanwege zijn neus 😉 Mijn zoon geeft hieronder zijn eigen mening:

Screenshot 2015-07-04 at 20.06.13Hij was gewoon heel erg leuk omdat het een hele echte film was, er zijn steeds nieuwe gevechten en er gebeurt steeds iets, het is echt vet. Hij is wel echt vanaf 6 jaar, want het is wel heftig en veel vechten

Batman Unlimited: Animal Instincts
Bekijk op bol.comDVD, 74 minuten, Warner Bros.
Bestel deze DVD hier >>>>

 

Share