IMG_1986Tractor Tom woont op een boerderij met Fi, knecht Matt en nog veel meer fantastische vrienden. Het maakt niet uit wat het probleem is of wat er moet gebeuren. Deze vrolijke rode tractor helpt altijd iedereen op de boerderij en beleeft heel veel leuke avonturen.

Recensie:
Net als de eerste 13 afleveringen; tractor Tom blijft een erg vriendelijke kinderserie. Tractor Tom beleeft allemaal leuke avonturen met zijn vrienden.

Het fijne eraan is dat de filmpjes ongeveer 11 minuten duren. Hierdoor kan tractor Tom even aan zonder dat het meteen een uur tv kijken wordt. Schermafbeelding 2015-06-25 om 10.29.03Al moet ik daar wel bij vertellen dat na een filmpje kijken onze kinderen graag nog een filmpje willen zien en daarna nog een en daarna…

De verhalen op de dvd lopen qua thema erg uiteen waardoor het niet saai wordt. Deze vrolijke rode tractor helpt altijd iedSchermafbeelding 2015-06-25 om 10.29.00ereen op de boerderij en beleeft heel veel leuke avonturen steeds weer een heel ander avontuur beleefd. Van een filmpje over muzieklessen, kippen in de war, een potje tennis tot rodeo.

Toen ik onze zoon van zes vroeg wat hij van tractor Tom vond zei hij: “Leuk papa, Tom is leuk omdat hij zulke leuke verhaaltjes heeft en hij zoveel leuke vriendjes heeft.”

Tractor Tom, afleveringen 14-26
Bekijk op bol.comDVD, 143 minuten, eOne Entertainment
Bestel deze DVD hier >>>>

Tractor Tom, afleveringen 01-13
Bekijk op bol.comDVD, 143 minuten, eOne Entertainment
Bestel deze DVD hier >>>>

 

Schermafbeelding 2015-06-25 om 10.28.29

Share