Bekijk op bol.comUitgeverij De Wakkere Muis heeft speciaal voor de zomervakantie een mooi pakketje samengesteld bestaande uit een stripboek en een doe-boek. Dit pakket kun je hier voordelig via bol.com bestellen >>>>

geronimo-stilton-vakantie-pakket-copyright-trotse-vaders-1

We hadden dit pakketje meegenomen toen we onderweg gingen naar Disneyland en mijn jongste zoon ging direct het (hardcover) stripboek lezen. Hij is dol op alles wat met ruimtevaart te maken heeft, dus een boek wat gebaseerd is op de ruimtereis van Apollo 11 in 1969 (naar de maan) heeft zeker zijn interesse!

geronimo-stilton-vakantie-pakket-copyright-trotse-vaders-5 geronimo-stilton-vakantie-pakket-copyright-trotse-vaders-6 geronimo-stilton-vakantie-pakket-copyright-trotse-vaders-7

Hij had het boek snel uit en vond het leuk genoeg om het tijdens de terugreis nog een keer te lezen. Het is een spannend verhaal (volgens mijn zoon) waarbij Geronimo weer moet zorgen dat de piratenkatten hun snode plannen niet kunnen uitvoeren, en dat alles rond de maanvlucht van Apollo 11.

geronimo-stilton-vakantie-pakket-copyright-trotse-vaders-2 geronimo-stilton-vakantie-pakket-copyright-trotse-vaders-3 geronimo-stilton-vakantie-pakket-copyright-trotse-vaders-4

Met het doe-boek kon hij zich nog langer vermaken. Dit staat vol met diverse soorten puzzels en activiteiten. Daarnaast ook kleurplaten, maar dat was in de auto wat minder handig. Hij heeft wel volop zitten schrijven en tekenen en vond het erg leuk.

Kortom: voor alle Geronimo Stilton fans is dit een prachtig pakket voor de vakantie wat nu tijdelijk voordelig te koop is.

 

Share