kung-fu-panda-trotse-vadersAls Po’s lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda’s ontmoeten.

Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China begint en onderweg alle Kung Fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht…. Hij moet een een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda’s, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Panda’s!

Dat belooft weer een prima animatiefilm te worden, vol actie en humor. Kijk hier naar de trailer van Kung Fu Panda 3:

In de Engelstalige versie nemen onder andere Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Bryan Cranston, Kate Hudson en J.K. Simmons stemmen voor hun rekening. De Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

KUNG FU PANDA 3 is vanaf 13 april 2016 (in 3D) in de bioscoop te zien, in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Share