Mega Mindy vs Rox [trailer]

Vanaf woensdag 9 december 2015  gaat de nieuwe film Mega Mindy versus Rox draaien in de Nederlandse bioscopen. De strijd tussen goed en kwaad wordt nu wel héél spannend nu Mega Mindy tegenover Team Rox komt te staan…..

Hieronder de trailer van Mega Mindy vs Rox:

Cast: Free Souffriau (Mega Mindy), Jim Bakkum (Waterman/ Achiel), Fred Van Kuijk (Opa Fonkel), Nicky Langley (Oma Fonkel), Anton Cogen (commissaris Migrain), Jana Geurts (Olivia), Jelle Florizoone (Rick), Jeremy Van Doorne (Xavier), Frans Maas (de Kolonel), Jeron Dewulf (Jones) Liliana de Vries (Anita), Chris Van den Durpel (stem auto ROX).

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Landleven Winter – Het evenement vol winterbelevenissen in het Openluchtmuseum Arnhem
De Stomste Woorden van 2015 - top 10
Share