nieuwe-cd-k3-liedjes-trotse-vaders-2Dat er ook veel Trotse Vaders stiekem (of niet stiekem) fan zijn van K3 is wel duidelijk. Onze ‘eigen’ Trotse Vader Frank blogde er al over. Klik hier om deze blog te lezen en om te kijken naar het optreden van K3 bij Humberto Tan >>>>

Maar ook kleine jongens zingen en dansen graag mee met de gezellige muziek van K3. Ook de films en televisieprogramma’s zijn zowel voor jongens als voor meisjes leuk. En daarom is het een hele goede stap van Studio 100 om ook K3 shirts voor jongens te maken.

Screenshot 2016-01-09 at 06.28.30

De bekende regenboogjurkjes die Karen, Kristel en Josje (en eerder Kathleen) droegen, zijn al jaren op mini-formaat in de omloop. Nu er een nieuwe K3 is, is er ook een nieuwe versie van het regenboogjurkje: Hanne, Marthe en Klaasje zingen en dansen al in de nieuwe versie.

eerste-cd-k3-bericht-copyright-trotse-moeders-2

Studio 100 kreeg bericht van een moeder die zelf een regenboogshirt voor haar zoontje had gemaakt en naar aanleiding daarvan plaatsten ze het volgende bericht op hun site: “Vandaag kunnen we bevestigen dat ook jongens binnenkort kunnen rondlopen met een T-shirt van hun favoriete meidengroep“.  Er worden dus ook regenboogshirts voor jongens gemaakt, die binnenkort te koop zullen zijn! Nu nog een versie voor Trotse Vaders 😉

Share