Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor en Black Widow, maar ook Loki en andere ‘slechteriken’ in het “echt” zien? Het kan van 11-13 november 2016 wanneer de indrukwekkende show Marvel Universe LIVE! naar Nederland komt. Kijk maar even naar onderstaande video voor een klein voorproefje van deze show die fantastisch wordt voor kleine èn grote Marvel fans:

We zijn er trots dat we Marvel Universe LIVE! naar Nederland kunnen brengen en families de gelegenheid kunnen geven om deze spectaculaire live show voor de eerste keer te zien. Voor het publiek zal het zijn alsof ze in een spannende Marvel blockbuster film terecht zijn gekomen, met een boeiende verhaallijn en non-stop stunts”, zegt Steven Armstrong, Vice President Feld Entertainment voor Noord-Europa.

Met een cast van meer dan 50 artiesten en meer dan twee jaar research en ontwikkeling beschikt Marvel Universe LIVE! over de allernieuwste innovaties op het gebied van set design en vuurwerk. De stunts werden ontwikkeld door het team van de hitfilm, Thor, en de laatste The Amazing Spider-Man films. De set maakt gebruik van een innovatief licht ontwerp, transformatieve 3D projectie, 21 projectoren, het grootste vliegsysteem dat ooit gebruikt is voor een live arena tour en er wordt een nieuw Spotlight Tracking Systeem geïntroduceerd. Het vergt meer computerkracht om de projecties uit de show aan te sturen, dan om een space shuttle in de lucht te houden.

Marvel Universe LIVE!

Het is ongelooflijk om alle elementen van deze spectaculaire live show bij elkaar te zien komen,” zegt Marvel’s Chief Creative Officer Joe Quesada. “De technologie zal je niet alleen verbazen, maar neemt je ook mee naar een hele nieuwe Marvel wereld die geen enkele Nederlandse familie ooit eerder heeft gezien.

Sluit je aan bij Marvel families voor dit unieke spektakel. Het lot van het universum hangt er van af.

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar van € 22,= tot € 60,=. Tevens zijn voordelige Family Packs verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.MarvelUniverseLive.nl.

Share