Op 8 mei a.s. is het weer zover. De dag dat heel Nederland zijn of haar moeder in het zonnetje zet. Denk aan ontbijt op bed, vrijstelling van de huishoudelijke taken en als ’t goed is ook nog een mooi cadeau. Toch is het elk jaar weer een ware zoektocht naar zo’n mooi en origineel cadeau. Daarom zetten wij de 5 meest originele Moederdag-cadeaus hier op een rijtje.

Geef een belevenis
Wat is er nou leuker dan een middagje – samen met je moeder – iets leuks doen? Wat dacht je van een middagje schilderen? Of samen een leuke kookworkshop bijwonen? Zo geef je niet zomaar een cadeautje, maar echt een gezamenlijke belevenis. En dat maakt het toch een stuk persoonlijker.

moederdag-rosalyn

Een gegraveerd armbandje
Vrouwen houden van sieraden. Je zit dus altijd goed met een armbandje of kettinkje. Geef er een originele twist aan door het armbandje of kettinkje in te laten graveren, want uiteindelijk draait het natuurlijk om de persoonlijke boodschap. Dit kan je laten doen bij MamaKado en daar ontvang je nu 15% korting. Een win-win situatie!

Een heerlijke douche- of badgel
Wij mannen hebben er misschien te weinig geduld voor, maar vrouwen vinden het heerlijk: lekker in bad gaan. Maak het feest compleet door mama te verwennen met heerlijke badolie. Dat is altijd een goed idee.

Een multi-fotolijst
Het is natuurlijk ook leuk om de kinderen gezamenlijk een cadeau te laten geven. Ga dan voor een multi-fotolijst. Kies een aantal leuke, persoonlijke foto’s uit, stop ze in de multi-fotolijst en klaar is kees. Simpel én origineel.

Binnenlandse citytrip
Een weekendje Barcelona is misschien ietwat overdreven, maar een binnenlandse citytrip behoort toch zeker tot de mogelijkheden. Verras je vrouw met twee “tickets” naar een Nederlandse stad naar keuze en maak er samen een onvergetelijke dag van.

mom-759216_960_720

Oja, nog een afsluitende tip: mocht je er nou écht niet uitkomen, dan kun je altijd nog je vriendin, vrouw of moeder om een verlanglijstje vragen. Laat haar bijvoorbeeld op www.lijstje.nl een verlanglijstje samenstellen en je weet zeker dat je goed zit!

Share