2016TV SVJ2016 Stikbot Zanimation

stickbot zanimation studioStikbot Zanimation Studio is geen spel in de klassieke zin van het wordt maar je kinderen kunnen hier heerlijk met spelen en hun creativiteit de vrije loop laten bij het verzinnen van een verhaal en het in een animatie omzetten. De beloning is een leuke animatie die met je ouders en vrienden kan worden gedeeld.

Het geheim van het spel zit hem in de APP voor de Android smartphone of de iPhone waarmee gestuurd de animatie wordt gecreëerd. Met de bijgeleverde groene achtergrond kan als ware het een professionele achtergrond van eigen foto’s worden gemaakt. Deze feature maakt het maken van filmpjes met oneindige mogelijke situaties.

Als jurylid van de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2016 vond ik StikBot Zanimation Studio een heel leuk item om mee aan de slag gaan, hoewel ik eerst niet helemaal door had wat de bedoeling was. de poppetjes kunnen in allerlei vormen gezet worden, kunnen zelfs tegen het raam of op andere oppervlaktes geplakt worden met de zuignappen aan “handen en voeten”, maar dan?

2016TV SVJ2016 Stikbot Zanimation

Gelukkig wisten andere juryleden wel wat meer over het maken van bijvoorbeeld Stop Motion films en met de bijgeleverde ‘green screen’ achtergrond, kon als snel de gratis software gebruikt worden om een eigen achtergrond te creëren en op die manier zijn de mogelijkheden eindeloos!

Specificaties

Leverancier Goliath Games
Categorie 8 en 9 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 24,99
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share