2016 SVHJ2016 Colt Express Enigma

Colt Express Enigma

Bereid de treinoverval door je actiekaarten op de gemeenschappelijke stapel te leggen. Plan de acties zorgvuldig en zorg er voor dat je de kogels van je tegenstanders ontwijkt. Word de beste schutter! Maar zul jij ook de rijkste bandiet van het Wilde Westen worden?

Colt Express is een bijzonder spel …. Als lid van de vakjury van de Speelgoed van het Jaar 2016 verkiezing zie je veel producten voorbij komen, en bij dit spel was ik aangenaam verrast dat het niet op een spelbord gespeeld wordt, maar in, op en om een trein.

Meestal zie je dit soort leuke uitvoeringen vooral bij spellen voor jongere kinderen, maar hier is voor kinderen vanaf een jaar of 10 (en zeker ook voor volwassenen) een zelf in elkaar te zetten 3D trein het speelveld.

2016 SVHJ2016 Colt Express Enigma

Colt Express wordt over 5 rondes gespeeld en als treinrover probeer je de grootste buit te verzamelen. Je kunt dit op allerlei verschillende manieren doen, wat ieder spel weer anders maakt. Hieronder een video waarop je een indruk krijgt:

Specificaties

Leverancier Enigma Distribution
Categorie 12 plus
Soort Spel
Prijs ca. € 29,99
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share