Potion Explosion van 999 Games is leuk spel met combinaties en strategie bij brouwen van toverdranken (vanaf 8 jaar)

Potion exploision 999 games
Met de komst van de Harry Potter Films en Harry Potter Boeken boeken zijn bijna alle kinderen nu vertrouwd met magie, toveren en het brouwen van toverdranken (potions).

Het spel Potion Explosions van 999 Games speelt hier mooi op in. Door slim combineren en een strategie te hebben is het de bedoeling zo veel mogelijk de benodigde gekleurde knikkers te verzamelen en daarmee op punten het spel te winnen.

Origineel en mooi vormgegeven. Het lijkt in eerste instantie heel ingewikkeld maar de kaarten en meng-box met knikkers maken het eigenlijk snel inzichtelijk.

Wat mij als lid van de vakjury van de Speelgoed van het Jaar verkiezing het best beviel bij Potion Explosion is de combinatie van strategie & vooruitdenken samen met het spelen met knikkers, wat voor kinderen (en volwassenen) natuurlijk leuk blijft!

2016 SVHJ2016 Potion Explosion 999 games

Het spel is bedoeld voor kinderen vanaf 9 jaar, maar kan leuk met het hele gezin gespeeld worden en zal door de oneindige variaties van kleurencombinaties niet snel vervelen.

Specificaties

Leverancier 999 Games
Categorie 8-9 jaar
Soort Spellen
Prijs ca. € 39,99
Bestellen  Bekijk en bestel hier >>>>
  Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Badpak, bikini of string? Wat willen mannen zien? En wat willen vrouwen?
"Een Zaterdagmiddag" - indringend geschreven kort verhaal van Bert Wagendorp over een familie-tragedie
Share