2016 SVHJ2016 Meccano Micronoid Spin Master

meccano micronoid Spin MastersWelke jongen of meisje wil nu geen echte robot hebben? Meccanno komt dit jaar met een eenvoudige versie van haar Meccanoid (klik hier voor onze uitgebreide recensie van de Meccanoid), de Micronoid.

Het is leuk, zeer toegankelijk speelgoed. Het stelt je kinderen in staat kennis te maken met de wereld van de Robot en hoe je die kan leren programmeren.

Als jury-lid van de Speelgoed van het Jaar verkiezing, was ik in de gelegenheid dit speelgoed te zien. Het is echt een leuk robotje en een stuk eenvoudiger om mee te spelen dan de grotere versies. Er zijn drie verschillende Micronoids, die ook interactief met elkaar kunnen omgaan. Leuk dus om met vriendjes / vriendinnetjes samen mee te spelen.

2016 SVHJ2016 Meccano Micronoid Spin Master

Na het succes van vorig jaar met het grote broertje Meccanoid, is dit voor die ouders met een budget waar grote broer Meccanoid niet mee gekocht kan worden, een uitstekende mogelijkheid een echte ‘Robot’ aan te schaffen! De robots van Meccano worden in Nederland gedistribueerd door Spin masters.

Specificaties

Leverancier Spin Masters
Categorie 10-11 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 49,99
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share