speeldag-2016Zondag 18 september 2016 is het zover: Speeldag NL 2016 in Hoorn. Hoorn is dan omgetoverd tot één groot kinderparadijs waar allerlei gratis activiteiten aangeboden worden, zowel in de open lucht als in tenten of trailers.

In verschillende straten in de binnenstad staan tussen 12 en 17 uur attracties, tenten en kramen waar gespeeld kan worden. Fabrikanten van speelgoed en speelgoedwinkels presenteren zich. Maar ook zullen er Oudhollandse spelen gespeeld worden, zijn er sportverenigingen die zich presenteren en zijn er vele activiteiten waarbij fabrikanten direct hun product laten testen door de kinderen. Één groot kinderfeest dus!

Er is aandacht voor gezondheid en sport, voor educatie en spelcomputers, voor samen of alleen spelen of bouwen. Er zijn megasjoelbakken, clowns, springkussens, lucht- en zandkastelen, computergames, dans- en springspellen, trapauto’s, XXL-versies van bordspellen, demonstraties, er wordt geknutseld en gebouwd, er is spanning, er wordt gelachen. Ook grote trailers en kinderpaviljoens worden opgezet door grote en bekende bedrijven die ieder kind en volwassene al jarenlang kent!

grootste-springkussen

Twee highlights die je zéker niet mag missen:

 

  • je kind(eren) en jij zelf kunnen spelen met al het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2016. En je kunt ook meteen je stem uitbrengen voor het speelgoed wat volgens jou de Speelgoed van het Jaar verkiezing mag winnen dit jaar.
  • Verder is het de organisatie van Speeldag NL gelukt om het grootste springkussen ter wereld naar Hoorn te halen. De “big mama”. Dat moet je zien en beleven!

Kun je niet naar Hoorn op zondag 18 september, maar wil je wel je stem uitbrengen op genomineerd Speelgoed van het Jaar 2016? Dat kan vanaf 15 september via de website van Speelgoed van het Jaar <klik hier> Wanneer je je stem uitbrengt, maak je kans om het genomineerde speelgoed te winnen!

Share