Ontdekkend spelen met TOET TOET AUTO’s Ruimtestation van VTech

Toet toet Autoś Ruimtetstion VtechOok in 2016 weer is Vtech met prachtig speelgoed gekomen die de kinderen van trotse vaders van kinderen tot pakweg 5 jaar weer zal aanzetten tot ontdekkend spelen.

Het Ruimtestation (Space Station) van de bekende reeks Toet Toet Auto. Het speelgoed geeft vele mogelijkheden is gevarieerd en ruimte schepen spreken natuurlijk zeer tot de verbeelding van onze huidige jonge kinderen.

Ruimtevaart is een leuk thema en zoals alles uit de reeks met Toet Toet Auto is het speelgoed uitwisselbaar met de andere speelsets.

2016 SVHJ2016 Toet Toet Auto Ruimtestation Vtech

Ik heb me als jury-lid van de nominaties voor het Speelgoed van het jaar 2016 echt verbaasd over de leuke manier waarop nieuwe technologie gecombineerd wordt met ouderwets speelplezier. TOET TOET Ruimtestation is niet goedkoop, maar zeker door de goede prijs/kwaliteit verhouding zeer de moeite waard.

Specificaties

Leverancier VTech Europa
Categorie 0-3 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 39,95
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Klein, lief, maar toch ... [persoonlijk blog]
Kaartverkoop voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic gestart
Share