Verslavend: 3D figuren tekenen met pen van 3Doodler in start pakket van Spectron

3doodle-start-spectronHet is even een handigheid, maar al snel leer je met de 3Doodler Pen prachtige met ecovriendelijk plastic 3D figuren en bouwwerken (in de lucht!) te ‘tekenen’. Met de 8 verschillende kleuren materiaal staafje kun je prima variëren. Er zijn na-vullingen verkrijgbaar. De pen laad je op met een USB aansluiting.

Als jurylid van de Speelgoed van het jaar 2016 verkiezing vond ik dit echt vernieuwend. Ik vermoed dat mijn dochter hier heel veel mee gaat doen. Bij de Doodler Start doos, zit een goede handleiding / ontwerpboek.

Gelukkig maar dat de na-vullingen niet duur zijn, want wanneer je hier eenmaal mee begint, krijg je vanzelf inspiratie om weer anderen dingen te gaan maken.

2016 SVHJ2016 3Doodler Start Spectron

En… dit is natuurlijk niet alleen leuk voor kinderen!

Specificaties

Leverancier Spectron
Categorie 10-11 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 49,00
Bestellen  Klik hier >>>>
  Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar

Karina Ahles-Frijters (517 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 15 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 12 jaar.


LEGO Star Wars parodie
Speeldag NL in Hoorn [verslag]
Share